El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
     
 
 
     
Projectes Ambientals Inici

Comunicació Ambiental: La Comunicació Ambiental és el permís que molts ajuntaments demanen per tal que es pugui obrir una oficina, un petit despatx o un petit establiment comercial. Si vol obrir una botiga o necessita un despatx professional on atendre els seus clients, la Comunicació Ambiental serà amb molta probabilitat el tràmit que haurà de seguir. La nostra enginyeria s'encarrega de dur a terme la Comunicació Ambiental per a la seva activitat, realitzant una memòria valorada i els croquis necessaris que li seran demanats per l'Administració.

Permís Municipal Ambiental: La Llei de la Intervenció Integral de l'Administració Ambiental (LIIAA) estableix quin és el procediment per tal d'obtenir el permís municipal per a la seva activitat. Si vol obrir el seu restaurant, el seu bar o cafeteria, o si vol realitzar una petita activitat industrial o obrir al públic un comerç de tamany mitjà, ha d'obtenir el Permís Municipal Ambiental. Enginytech enginyeria realitza el projecte bàsic i els plànols necessaris (plànol d'emplaçament, plànol en planta i plànol en alçat) de la seva activitat per tal que vostè obtingui el Permís Ambiental per a la seva activitat.
Llicència i Autorització Ambientals: La Llicència i l'Autorització Ambiental són els procediments establerts per la LIIAA per a l'obertura d'indústries de tamany mitjà i gran, d'alguns tallers i de les activitats que poden afectar el medi ambient. La nostra oficina tècnica té una gran experiència a tramitar llicències d'aquest tipus mitjançant projectes ben realitzats que donen compliment a les normatives sectorials en vigència. La nostra enginyeria relitza la memòria tècnica completa i dibuixa els plànols corresponents per tal de legalitzar la seva indústria o taller.
Avaluació Ambiental: L' Avaluació Ambiental és el procediment establert per la LIIAA per tal d'adeqüar el seu negoci a la normativa vigent en matèria d'activitats. Si el seu negoci té una llicència antiga, obtinguda fa molt de temps, Enginytech pot tramitar l'adeqüació de la seva llicència a la normativa actual.