El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
     
 
 
     
Serveis de Consultoria Inici

Llei del Tabac: L'1 de gener de 2006 va entrar en vigor la nova llei del tabac, que obliga a bars i restaurants a disposar de zones per a fumadors en funció de la seva capacitat i grandària. Enginytech enginyeria l'assesora en tots els aspectes per tal que pugui adequar el seu local a la nova llei contra el tabac. Si vol adaptar el seu bar o restaurant habilitant zones de fumadors, o si te qualsevol consulta sobre el tema, contacti amb nosaltres. Els nostres enginyers trobaran la millor solució per al seu local. Tanmateix, si està pensant a obrir un nou establiment, la nostra enginyeria l'assesorarà en tots aquells aspectes que el preocupin, i si ho dessitja, li tramitarà la documentació tècnica necessària per a obtenir la seva llicència municipal d'activitat.

Consultoria per a emprenedors: Si està pensant a comprar o llogar un local per al seu negoci, el nostre servei de consultoria l'assesorarà sobre quina és la millor ubicació. Els nostres tècnics comprobaran la situació del local respecte del planejament urbanístic que correspongui, i li indicaran les possibilitats del seu negoci. Abans de decidir-se a comprar un local en una ubicació determinada, demani als nostres tècnics si realment l'activitat que vostè hi vol dur a terme està permesa d'acord amb el planejament municipal. Una consulta a temps pot fer-li guanyar més clients i evitar-li mal de caps.
Peritatges: Si necessita un dictàmen tècnic pel que fa a molèsties causades pel soroll, per sortides de fum inadequades o molestes, els nostres enginyers realitzaran un informe pericial amb tota garantia. Si necessita una valoració tècnica acurada, un estudi sonomètric o un peritatge sobre algun aspecte tècnic, Enginytech enginyeria és la solució. La nostra oficina tècnica desplaçarà a un tècnic per prendre les medicions que calguin, i l'aconsellaran en temes d'instal·lacions, sortides de fums, dimensions de places d'aparcaments, fisures i esquerdes, valoració de danys, etc.
Tramitacions: Els nostres enginyers tenen una àmplia experiència en la tramitació de tot tipus de llicències i permisos (permisos d'obra, llicències i permisos ambientals, requeriments, etc.). Si vol obrir el seu negoci, Enginytech enginyeria li farà la memòria tècnica o el projecte corresponent, i l'orientarà a través de tot el procés de tramitació. I si no té temps per fer les consultes pertinents amb les administracions, pot sol·licitar el nostre servei integral que inclou la tramitació íntegra de la seva activitat. Els nostres enginyers s'encarregaran de tot el procés amb la màxima cura.

Consultes tècniques: Si el preocupa algun aspecte relacionat amb les instal·lacions de casa seva, si vol fer reformes d'ampliació d'alguna instal·lació, o si està pensant a comprar una vivenda o un local comercial en un lloc determinat, Enginytech enginyeria desplaçarà a un tècnic per tal d'assesorar-lo professionalment. I si necessita un estudi tècnic per a la comunitat de veïns, nosaltres podem ajudar-lo. Si vol obrir un local comercial i té qualsevol dubte, no ho dubti i consulti'ns. Els nostres enginyers tenen una gran experiència en legalització d'instal·lacions i obertura de locals comercials i industrials, i coneixen bé la legislació vigent. Els nostres serveis s'ajusten a les necessitats del client, procurant sempre una atenció personalitzada i atenta.

+ SERVEIS