El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
     
 
 
     
Iso 9001 Inici

L'objectiu de la norma ISO 9001 és implantar un sistema de gestió de la qualitat a l'empresa (o a qualsevol organització) per tal de millorar-ne la competitivitat, el funcionament intern i la relació amb els clients i proveïdors. La norma ISO 9001 va ser establerta per la Organització Internacional per a la Estandarització, i es basa en la norma BS 5750 de la British Standards Institution. La versió actualment en vigor de la norma és la ISO 9001:2008.
 
ISO 9001:2008 està estructurada en 8 capítols. Entre els més importants destaquen el capítol 4, que està dedicat al sistema de gestió (aquest capítol contè els requeriments generals de gestió i els requeriments per a gestionar la documentació), el capítol 5, que estableix les responsabilitats de la Direcció de l'empresa i el capítol 6, que està dedicat a gestionar els recursos de l'empresa (recursos humans, infraestructura i ambient de treball). Finalment, cal destacar el capítol 7, dedicat a la millora en la realització dels productes de l'empresa i el capítol 8, que defineix el camí a seguir per aconseguir la millora contínua.
A Enginytech disposem de personal tècnic expert per a ajudar a qualsevol empresa o organització a implantar amb èxit la norma ISO 9001:2008. Els nostres enginyers els ajuden durant tot el procès d'implantació, realitzant l'auditoria inicial de funcionament, elaborant tota la documentació necessària, guiant a la Direcció per a implantar amb èxit el sistema, formant als treballadors i tutelant l'examen amb l'entitat certificadora.