El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
     
 
 
     
Llicències Municipals Inici

Apertura de cafeteries i restaurants: Enginytech l'ajuda a obtenir la llicència municipal per tal que pugui obrir el seu negoci amb totes les garanties. Preparem el projecte tècnic i realitzem la tramitació necessària amb l'Administració corresponent. La nostra enginyeria l'assesorarà en aquelles qüestions que més el preocupen: normativa d'accessibilitat per a minusvàlids (lavabos adaptats), protecció acústica del local i mesures de prevenció d'incendis. A més a més, Enginytech enginyeria estudiarà l'adeqüació del seu bar, restaurant o local nocturn a la nova Llei del Tabac.

Apertura de comerços en general: Si està pensant en obrir la seva botiga, Enginytech l'ajudarà a aconseguir el seu objectiu. La nostra oficina tècnica relitzarà una memòria valorada amb els plànols del seu local, i tramitarà el permís amb l'Ajuntament. Enginytech tramita les llicències per a botigues de roba, d'alimentació, d'electrodomèstics, llibreries, agències de viatges, sabateries, tabacaleres, etc.
Apertura de tallers industrials: L'oficina tècnica d' Enginytech tramitarà els permisos necessaris amb l'Administració per tal que vostè pugui legalitzar el seu taller industrial. Pel que fa als tallers de reparació de vehicles, els nostres enginyers poden gestionar els permisos per a la recollida d'olis, líquids de frens i de bateries. Poden, a més, legalitzar la instal·lació de gas per a les cabines de pintura del seu taller.
Apertura de locals d'oci i d'espectacle: Per tal d'obrir un local d'oci és necessari que compti amb el millor assesorament pel que fa a qüestions com les mesures de protecció contra incendis, o l'adeqüació a la normativa vigent en matèria d'emisions de soroll, així com en l' adeqüació a la legislació vigent sobre el tabac (Nova Llei del Tabac). Tant si es tracta de bars musicals com de pubs o discoteques, els nostres tècnics l'assesoraran i el guiaran a travès de tot el procès per tal d'obtenir la seva llicència municipal d'activitats.
Apertura d'oficines d'empresa: A Enginytech realitzem els tràmits necessaris perquè pugui obrir les oficines de la seva empresa. Realitzem el projecte d'activitats, incloent les mesures d'evacuació del personal, i l'ajudem a obtenir la llicència municipal d'apertura d'oficines, tant per a ús administratiu com per a l'atenció a clients.
 
Avaluacions Ambientals: A Enginytech realitzem Avaluacions Ambientals que permetran a la seva empresa adaptar-se a la Llei de Medi Ambient. L' Avaluació Ambiental recull les mesures previstes en matèria de tractament d'aigües, prevenció d'incendis i emissions a l' atmosfera. Aquest és un instrument eficaç que permetrà a la seva indústria complir amb les exigències de l'Administració.