El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

 
     
 
 
     
Monogràfic d' enginyeria: Com obrir una botiga Inici

Per tal d'obrir una botiga, el primer pas és comprovar que l'emplaçament que ens interessa s'adequa als usos permesos pel Pla d'Ordenació Urbanistica del municipi en qüestió. Els nostres enginyers realitzen les consultes oportunes, i comproven que el local no estigui afectat urbanísticament. El primer pas, doncs, és realitzar un estudi de compatibilitat urbanística de l'activitat amb el Planejament Urbanístic.

Un cop ja hem decidit quin és el millor emplaçament per a la botiga, els nostres enginyers dissenyaran el local.

Les unitats exteriors (condensadores) dels aparells d'aire condicionat s'hauran d'instal·lar de manera que no provoquin sorolls ni molèsties. En aquest sentit, mai és aconsellable instal·lar-los en el pati interior de l'edifici, ja que segur que provocaran soroll i molèsties. D'altra banda, si es col·loquen en la part del davant, cal fer-ho de manera que se situin a una alçada mínima de 2 m respecte de la vorera, i inegrant-los en la façana.

La instal·lació elèctrica s'haurà de dissenyar i executar de manera que s'adequï a les seves necessitats. El tipus de il·luminació de la botiga és molt important, ja que pot atreure més clients i donar un aire de qualitat a tot el conjunt. Els nostres enginyers poden realitzar un projecte de il·luminació per a la seva botiga o establiment comercial.

A Enginytech ens assegurem de col·locar els millors materials de revestiment de parets, terra i sostre, per tal que donin un aire de qualitat i dinstinció al conjunt, al mateix temps que asseguren un adequat comportament contra el foc (tots els materials dels nostres proveïdors han de venir amb segell de qualitat de comportament al foc).

Finalment, els nostres enginyers poden dissenyar la pàgina web promocional de la seva botiga, amb comerç electrònic inclòs si ho dessitja. Utilitzem les últimes tecnologies en programació. També ens encarreguem de promocionar la seva pàgina web en els millors buscadors i directoris d'internet.